Vitezoman surprins pe Autostrada A3, în județul Brașov. Gonea cu mașina cu 232 km/h

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat, în trafic, pe A3, pe raza județului, pe tronsonul cuprins între DN73 și DJ 112A, un bărbat care conducea autoturismul cu 232 km/h. Acesta nu este singurul vitezoman care a rămas fără permis pentru că a condus cu o viteză peste limita legală. Un alt conducător auto a fost depistat în trafic, pe același tronson de drum, în timp ce gonea cu mașina cu 187 km/h. 

Astfel, potrivit IPJ Brașov, un bărbat, în vârstă de 53 ani, din județul Brașov, a fost depistat, pe A3, pe tronsonul cuprins între DN73 și DJ 112 A, în timp ce conducea un autoturism, având viteza de 232 km/h.

Un al doilea conducător auto, în vârstă de 42 ani, din municipiul București, a fost depistat conducând un autovehicul, fiind înregistrat de aparatul TruCam cu o viteză de 187 km/h.

„Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, totodată, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile”, a precizat IPJ Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI