Bărbat fără permis auto, depistat la volan

Polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care conducea un autovehicul pe raza Stațiunii Bran, județul Brașov. Bărbatul nu avea permis, motiv pentru care în cauză a fost întocmit un dosar penal.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, potrivit IPJ Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

„În fapt, la data de 21 august 2021, în jurul orei 15.25, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care conducea un autovehicul pe raza Stațiunii Bran, județul Brașov. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a anunțat IPJ Brașov..

Cercetările sunt continuate, potrivit IPJ Brașov, în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto cu caracter ilusrtrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI