Femeie bătută de soț la Brașov. Poliția a emis ordin de protecție provizorie

Polițiștii de la Secția 3 Poliție Brașov au fost sesizați, miercuri, 18 august, de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său. Oamenii legii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”, iar în cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, potrivit IPJ Brașov, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 16 august a.c., în jurul orei 16.30, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 65 ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov.

„În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, a precizat IPJ Brașov.

În cauză, a precizat IPJ Brașov, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI