Momentul în care un taxi lovește doi tineri pe o trecere de pietoni din Făgăraș -VIDEO

Accident rutier s-a produs, luni, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Făgăraș, din județul Brașov. Două tineri care erau angajați în traversarea străzii, în calitate de pietoni, au fost surprinși și accidentați de către un autoturism ce funcționa în regim taxi.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat producerea accidentului. Un tânăr în vârstă de 18 ani și o tânără în vârstă de 19 ani au fost loviți de un taxi în momentul în care s-au angajat în traversarea străzii.

În imaginile surprinse de o cameră video se poate observa cum tinerii se asigură, încep traversarea, timp în care o mașină oprește pe prima bandă să acorde prioritate, însă un alt autoturism, care circula pe banda a doua, i-a lovit.

Tânărul în vârstă de 18 ani a suferit escoriații la nivelul feței și prezintă o suspiciune de traumatism la picior, în timp ce tânăra prezenta escoriții la nivelul feței și un traumatism  cranio-cerebral cu pierderea conștienței, potrivit ISU Brașov.

Ambele victime au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, a precizat IPJ Brașov.

VIDEO – Accident în Făgăraș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI