Imagini cu dezastrul provocat alunecările de teren în satul Peștera. Mai multe animale au murit, iar o casă este în pericol – VIDEO

A fost rupere de nori, vineri, în localitatea Moeciu. La Peștera, din cauza ploilor torențiale au avut loc alunecări de teren. Mai multe animale au murit, iar o casă este în pericol. Meteorologii au emis, sâmbătă, noi atenționări de ploi torențiale în mai multe localități din județul Brașov, iar la Moieciu este cod roșu de inundații. 

Localitatea Moieciu a fost grav afectată de ploile torențiale și viiturile puternice. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a prezentat un bilanț al pagubelor produse de alunecarea de teren care a afectat Măgura și Peștera. 

În satul Peștera, potrivit ISU Brașov, din cauza alunecărilor de teren, un grajd și o șură au fost afectate, iar o casă este în pericol.  

Tot aici, din cauza fenomenelor extreme o vacă, 40 de găini și un câine au murit. Meteorologii au emis, sâmbătă, noi atenționări de instabilitate atmosferică accentuată. 

Citește și: Cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii în județul Brașov. Lista localităților vizate

La Moieciu este în vigoare și un cod roșu de inundații.

Citește și: Cod roșu de inundații în județul Brașov. Viituri puternice la Moieciu

Foto – sursă – ISU Brașov

isu-7_04f5d.png

ISU-Brasov-4_5b2c2.jpgISU-Brasov-2_f4e1b.jpg

ISU-Brașov-4_ad1a7.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI