Festival de muzică electronică pe platforma industrială Rulmentul. Organizatorii Electric Castle au semnat protocolul de colaborare cu Primăria Brașov

Primarul Allen Coliban și Mihai Păun, directorul festivalului Electric Castle, au semnat marți protocolul de colaborare în vederea promovării Municipiului Brașov prin intermediul unor evenimente cultural-artistice.

Obiectul protocolului îl reprezintă asocierea Municipalității cu această companie pentru organizarea, pe spațiul viitorului parc din fosta platformă industrială Rulmentul, a unui eveniment care reunește, timp de 3 zile, mai multe activități culturale, în care atracția principală vor fi concertele de muzică electronică, care se vor desfășura, simultan, pe trei scene.

Festivalul pe care cei de la Electric Castle îl vor organiza este adresat tuturor iubitorilor de muzică electronică din România, cărora evenimentul le va oferi o experiență unică, în care cei mai inovatori și reprezentativi artiști ai acestui gen muzical performează în atmosfera industrială, bogată în contraste.Estetica industrială va fi pusă în valoare de o laborioasă arhitectură de lumini, natură și muzică electronică de cel mai înalt nivel, pentru o experiență de 3 zile, neegalată în România.

Artiștii pe care Electric Castle vrea să îi aducă la Brașov sunt unii dintre cei mai valoroși ai acestui gen de muzică. Pe scena de la Brașov ar putea urca: Fatboy Slim, Nina Kraviz, Olof Dreijer, Dax J, I Hate Models, Francois X, Amelie Lens, Bicep, Anastasia Kristensen, Mind Against, Kobosil, Joyhauser, Farrago, YokoO, Terry Francis, Anna Wall.Concertelor li se vor adăuga, pe parcursul celor 3 zile de festival, o multitudine de activități dedicate tuturor categoriilor de vârstă, de la workshop-uri culturale și expoziții, la activități de agrement, sportive sau streetfood. Acest protocol a fost aprobat de Consiliul Local în ședința de la sfârșitul lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

error: Conținut protejat!