Zece mașini abandonate ridicate într-o singură zi în Brașov

Primăria Brașov și Poliția Locală continuă activitatea de ridicare a mașinilor abandonate, deși numărul brașovenilor care își depozitează ,,rablele” pe domeniul public a mai scăzut. Deși tot mai mulți proprietari de ,,rable” preferă să le ia de pe domeniul public, în momentul în care sunt somați, pentru a evita plata taxelor pentru recuperarea mașinii, există, încă, brașoveni care speră ca Municipalitatea să uite de aceste mașini și le lasă în continuare pe domeniul public.

În toate aceste cazuri, după ce s-au îndeplinit toate etapele de somare și informare, primarul dispune ridicarea mașinilor de pe domeniul public și depozitarea acestora pentru 30 de zile, după care mașinile nerevendicate sunt valorificate, banii ajungând în bugetul local.

Marți a fost atins un număr record de astfel de vehicule ridicate de pe domeniul public într-o singură zi, 10 autoturisme au fost ridicate din mai multe cartiere ale orașului. Majoritatea acestor mașini – șapte – sunt înmatriculate în județul Brașov, dar există și două mașini înmatriculate în Galați și una în Călărași. Mărcile celor zece vehicule ridicate astăzi sunt diverse, de la Dacia 1410 la Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Ford C Max.

Citește articolul integral pe brasovcity.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

error: Conținut protejat!