”PETrică” trece la bilete de transport electronice la Brașov, în schimbul ambalajelor reciclabile – VIDEO

Primăria Brașov a anunțat că, din 15 octombrie, ,,PETrică” trece la biletele de transport electronice, în schimbul ambalajelor reciclabile. Preschimbarea tichetelor se va face prin încărcarea cu 5 lei a cardurilor RATBv la fiecare 10 ambalaje depuse.

Tichetele eliberate de PETrică vor putea fi schimbate în titluri de călătorie, care vor fi încărcate pe cardul de transport RATBV.

Practic, cu ajutorul lui „PETrică”, brașovenii care aduc ambalaje reciclabile vor obține un tichet care va conține numărul de ambalaje introduse.

Ulterior, tichetele eliberate de „PETrică” vor putea fi transformate în titluri de călătorie, respectiv în bilete electronice de transport, care vor fi încărcate în portofelul electronic al solicitantului, la orice casă de bilete a RATBV

„Preschimbarea tichetelor se va face prin încărcarea cu 5 lei a cardurilor RATBv la fiecare 10 ambalaje depuse. De exemplu, pentru depunerea unui număr de deșeuri reciclabile cuprins între 10 și 19 ambalaje, pe baza tichetului, cardul se va încărca cu 5 lei, peste 20 de ambalaje dar mai puțin de 30, cardul se va încărca cu 10 lei și așa mai departe, pentru fiecare multiplu de 10 ambalaje”, se precizează pe site-ul brasovcity.ro.

Vezi aici:https://bit.ly/PETrica cum va funcționa „PETrică” începând de vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI