Acasă Administrație Accesul copiilor la Grădinița nr. 13 din Brașov, recunoscut de instanță

Accesul copiilor la Grădinița nr. 13 din Brașov, recunoscut de instanță

0
gradinita-13-brasov_10e1d.jpg

Tribunalul Brașov a dat câștig de cauză municipalității brașovene în procesul prin care o persoană solicita blocarea accesului la Grădinița nr. 13.

Accesul spre Grădinița nr. 13, de pe str. Agrișelor nr 10, nu mai poate fi blocat. Primăria Brașov a obținut ieri sentința definitivă în acest sens, de la Tribunalul Brașov. Sentința este definitivă, a anunțat Primăria Brașov, pe site-ul brasovcity.ro

Potrivit sursei citate, Primăria Brașov a obținut o ordonanță președințială prin care s-a deschis accesul. Proprietarul terenului a contestat această ordonanță, iar în data de 14 octombrie, Tribunalul Brașov a decis respingerea apelului, sentința fiind definitivă.

,,Prin această hotărâre se confirmă dreptul copiilor de a merge la această grădiniță. Este păcat că unii oameni se gândesc că prin astfel de metode de șantaj ne pot forța mâna. Acea grădiniță funcționează legal din toate punctele de vedere și îi asigur atât pe părinți, cât și pe angajații grădiniței că ea va funcționa în continuare acolo, mai ales că din punctul nostru de vedere dreptul de proprietate al Municipalității asupra clădirii este unul foarte clar. Vom face, în continuare, toate demersurile necesare în instanță pentru a îi menține acestui imobil funcțiunea de grădiniță”, a spus primarul George Scripcaru, după pronunțarea instanței, se precizează pe site-ul citat.

Foto: Sursă:  brasovcity.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version