compass bilboard.jpg

ZjgzODA3OTA3ODViOGY4MDk5MDgzYTY0NWQxYzM.thumb_cb689.jpg

”Nu-l mai lăudați pe Arafat atât de mult, că nu este cazul. Omul este din alt film decât cel în care joacă rolul de salvator al națiunii române” îmi spunea, nu demult, un bun prieten, de profesie medic. Astăzi, după ce am văzut imaginile nedifuzate până acum de la intervenția ISU surprinse de un pompier în noaptea tragediei de la Colectiv, i-am dat dreptate. Arafat nu este deloc ceea ce vor unii să pară.

 

Ridicat de o mare parte a presei și, implicit, a opiniei publice, pe un piedestal de erou național, Raed Arafat va trebui să explice rudelor victimelor din tragedia de la Colectiv haosul în care s-a desfășurat așa-zisa operațiune de salvare a victimelor organizată de ISU.

Imaginile publicate astăzi de Libertatea, filmate în noaptea tragediei, dar bine ascunse de șefii ISU inclusiv procurorilor, ne arată echipe de intervenție care habar nu au cum să acționeze, victime cărate precum sacii de cartofi și șefi ai ISU depășiți de situație, funcție, umanitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Suprapuneți această dramă peste imaginea lui Raed Arafat, care, braț la braț cu Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății de atunci din Guvernul Ponta, spunea că ”intervenția salvatorilor a fost impecabilă” și că ”răniții sunt tratați în spitalele din România mai bine decât în Occident”.

 

Din păcate pentru familiile victimelor din Colectiv, declarațiile celor doi s-au dovedit a fi MINCIUNI sfruntate.

Atât Arafat, cât și Bănicioiu au pe conștiință 64 de morți și aproape 200 de răniți.

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Despre autor
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale