compass bilboard.jpg

1571166189068_eeff9.jpg

Nu sunt un microbist înfocat, dar urmăresc meciurile naționalei României de fotbal, chiar dacă după generația de Aur orice meci, inclusiv cu Feroe sau Malta devine ”decisiv” pentru o calificare ipotetică și nemeritată.

Dincolo de frustrarea milioanelor de telespectatori care au urmărit egalul României cu Norvegia, după un scenariu previzibil, mi-au rămas în minte glasurile zecilor de mii de copii prezenți pe stadionul Național Arena, care se bucurau la fiecare pasă reușită a tricolorilor. 

Din păcate, cei mici au fost ”răsplătiți” încă de la intrarea pe stadion cu excesul de zel al paznicilor. Aceștia le-au confiscat merele și cutiile de sandviș cu Spiderman, deși la meciurile anterioare adulții au putut intra cu petarde și fumigene. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alte amintiri ale suporterilor minori vor fi înjurăturile lui Contra și neputința fotbaliștilor români, personaje mioritice în varianta iUmor...

Amuzanți au fost și comentatorii, care debordau de un optimism nefiresc la finalul unui eșec: batem Suedia și facem egal cu Spania, pentru că ibericii vor juca, probabil, cu rezervele. 

Să fim serioși: naționala României de fotbal, în varianta Contra, nu merită să se califice la turneul final. Păcat de acei copii care au umplut tribunele stadionului Național Arena, chiar și acest lucru fiind o șmecherie tipic românească a FRF...