compass bilboard.jpg

alexandru-cumpanasu-1-720x400-1280x720-2_d003f.jpeg

Un nou impostor s-a ”dezbrăcat” în public, după ce s-a cățărat pe cadavrul uneia dintre victimele psihopatului din Caracal. Este vorba de Alexandru Cumpănașu, cel care se visează președintele țării și care predă la instituții de învățământ superior deși are doar BAC-ul. Biata Alexandra, nepoata pe care a plâns-o cu lacrimi de crocodil la TV, s-a urcat în mașina criminalului pentru ca să ajungă la liceu, să facă meditații pentru a ajunge cineva în viață. O fată simplă, de provincie, cu aspirații la o viață mai bună. Culmea ironiei, dacă ar fi procedat precum unchiul său, să ardă etape importante în educația sa, copila ar fi trăit!

”Vedeta” acestor zile este Alexandru Cumpănașu, cel care a profitat de gradul îndepărtat de rudenie cu Alexandra, adolescenta ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă, pentru a se construi ca personaj salvator al neamului.

Din ziua tragediei, Cumpănașu a fost nelipsit de pe toate posturile de televiziune, pozând în ipostaza unchiului șocat de crimă, dar care vrea să distrugă sistemul ucigaș.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa cum se întâmplă cu astfel de indivizi, setea de putere îi poate fi fatală din punct de vedere al imaginii publice.

În calitate de candidat la prezidențiale a fost nevoit să-și declare averea. Nu faptul că are şase imobile cu o suprafaţă totală de 872 metri pătraţi, două terenuri şi două autoturisme, dintre care un Meredes fabricat în 2018, m-a frapat, ci sursele din care a raportat venitul de 1.132.933 de lei anual!

Vorbim de contracte cu statul al ONG-ului pe care îl conduce, dar mai ales de plăți pentru activitatea didactică desfășurată la două instituții importante ale statului, deși acesta nu absolvit nicio facultate în România!!!

Astfel, de la SNSPSA a încasat 66.672 lei/an pentru calitatea de ”expert”, iar de la Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării 58.000 lei/ an.

Cum a ajuns acest impostor, ridicat la rang de personaj public, care dă lecții de moralitate, să încaseze aceste sume uriașe de la insitutții de învățământ superior el fiind absolvent al unui liceu din Caracal? Poate Parchetul ne va răspunde la această întrebare ca să nu rămână doar una retorică!

P.S. Știți ce e crunt? Că biata Alexandra, nepoata pe care Cumpănașu o plânge la TV, s-a urcat în mașina criminalului pentru ca să ajungă la liceu, să facă meditații pentru a ajunge cineva în viață. O fată simplă, de provincie, cu aspirații la o viață mai bună. Culmea ironiei, dacă ar fi procedat precum unchiul său, să ardă etape importante în educația sa,  copila ar fi trăit!