compass bilboard.jpg

viitura_buna_237ee.png

Precipitațiile din ultimele zile au scos la iveală ceea ce majoritatea știm, dar n-am recunoaște, feri-ne-ar Dumnezeu!

…Că suntem lipsiți de orice regulă de minimă ‘’bună-creștere‘’, că ne batem joc de tot ceea ce ne înconjoară, că ieșim la iarbă verde, ne distrăm, iar la final ne ascundem mizeria ‘’sub preș‘’.

Și nu știu de ce, am vaga senzație, că toți suntem altfel, acasă… 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ne e mai simplu însă, să aruncăm vina …peste gard, cam ca atunci când nu observăm gunoiul din proprii ochi dar ne pasă de capra vecinului.

Suntem o nație ‘’ocupată’’ și ‘’indolentă’’!

Să mă scuze cei care nu se regăsesc în descriere!

Însă ‘’masa’’…marea parte a populației face parte din tipar. Cum altfel, după o ploaie, nici mai mică, nici mai mare ca altele…am putea avea în față un peisaj dezolant?! Cu tone de gunoaie…aduse de ape?!

Exemplul de astăzi vine din Argeș, dar îl vedem adesea, în orice localitate care a avut ‘’norocul’’ de o apă curgătoare prin preajmă!

În localitatea Micești din județul Argeș, situată la aproximativ 12 kilometri de Pitești, apa a coborât la vale odată cu ea – ‘’munți‘’ de mizerie, după ce viitura a spălat malurile pârâului din preajmă.

Imaginile dezolante, revoltătoare, au fost filmate de câțiva localnici, în urma ploilor torențiale din ultimele zile. Comentariile… nu mai ajută la nimic….Cu atât mai mult cu cât, de regulă, se reduc la un singur cuvânt… ‘’Nesimțiții…‘’.

Dar, nu-i așa, noi nu suntem niciodată, printre ei…   

sursa foto: ziarulprofit.ro

sursa video: Facebook: Lidia Șerban

Despre autor
Author: Miruna Alexandru