Horoscop zilnic – 27 ianuarie 2020

O zi lejeră. O să îmbinăm utilul cu plăcutul, ca să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus pe ziua de azi. Vibraţia zilei este 9 şi o privire de ansamblu o să ne salveze din situaţiile, aparent, fără ieşire.

VĂRSĂTOR

O să completaţi diverse cereri, formulare, ca să primiţi bani, o sponsorizare, să stoarceţi tot ce se poate la capitolul bani. Se poate s-aveţi nişte întâlniri de afaceri, dar să nu decurgă totul aşa cum aţi visat, însă puteţi recupera în runda următoare şi-o să fiţi chit.

PEŞTI

Puteţi obţine şi voi un act care să vă deschidă nişte uşi, să obţineţi un job, un salariu mai mare, nişte facilităţi. O veste legată de un drum, de întâlnirea cu cineva important pentru voi şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici înainte, cu cine să colaboraţi şi pe cine să evitaţi.

BERBEC

Poate în semn de preţuire o să primiţi un cadou, o invitaţie în străinătate, sau prin ţară, să vizitaţi nişte locuri, să revedeţi nişte prieteni. La voi apare o nouă provocare extraprofesionista şi-n felul ăsta se rezolva şi problema financiară, o să vă completaţi veniturile cu suma care vă lipsea.

TAUR

Încep să se vadă eforturile depuse la job, rezultatele vorbesc de la sine, o să luaţi bani şi veţi avea şi contracte pe mai departe. Voi o să luaţi şi o să tot daţi bani c-or fi rate, impozite, taxe şi alte cheltuieli, dacă nu cumva o să faceţi o mare investiţie, să vă luaţi o casă.

GEMENI

E cineva de la drum care vrea s-aveţi nişte preocupări comune, poate fi o afacere, sau e un hobby, împărtăşiţi aceleaşi preferinţe. La voi întrevedere în scop de afaceri, o să vă exprimaţi un punct de vedere, vă târguiţi până obţineţi mare parte din ce v-aţi propus şi o să fiţi pe punctul de a semna.

RAC

Se poate să vă intre nişte bani, poate o fi chiar o sumă mai mare c-oti fi vândut ceva, sau e un rest de plată consistent. Se finalizează o situaţie, încasaţi bani, luaţi aprobări, poate vă mutaţi altundeva cu casa, ori cu serviciul, e ceva pe care-l aşteptaţi de multă vreme.

LEU

O să puteţi repara o relaţie de dragoste, sau una de afaceri şi o să ţineţi de acum încolo cont şi de părerea celuilalt. Voi sunteţi într-o perioadă de reinventare, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme şi-acum vin spre voi, idei aveţi, scena pe care să vă lansaţi o s-o aveţi, apare şi ea.

FECIOARĂ

La voi problemele casei par să nu se mai termine şi poate va sare cineva în ajutor, să le daţi de capăt problemelor. Nişte parteneri de afaceri insistă să lucraţi împreună, să prelungiţi un contract şi să vă asiguraţi un venit suplimentar – vă gândiţi zilele astea.

BALANŢA

Se poate să vă invite cineva să lucraţi ceva de plăcere, să practicaţi un sport, să petreceţi câteva ore din timpul liber împreună. Noutăţi la slujbă, e mai mult de lucru, dar se-anunţa şi bani, o să vă descurcaţi cu cheltuielile curente, dar şi cu neprevăzutele în perioada asta.

SCORPION

O să-i acordaţi mai multă atenţie unei persoane care a făcut tot posibilul să vă cucerească, şi-aşteaptă un răspuns de la voi, un accept. Se poate să chemaţi nişte meseriaşi care să vă repare câte ceva pe-acasă şi poate mai schimbaţi nişte piese care s-au deteriorat, să repună o instalaţie în stare de funcţionare.

SĂGETĂTOR

Poate-acum e momentul să luaţi nişte lucruri utile pentru casa, c-or fi nişte reduceri considerabile, sau se vând în rate. Pot avea loc nişte schimbări la serviciu şi dac-o să fiţi pe fază o să puteţi cere o poziţie mai bună, un salariu mărit şi alte avantaje de care numai în astfel de situaţii puteţi profita.

CAPRICORN

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni la cafea ca să puneţi la punct nişte amănunte legate de un eveniment care va avea loc în curând. Se pare c-aţi reuşit să-i convingeţi pe nişte angajatori că sunteţi cei mai buni şi o să vă primiţi şi banii pe care-i meritaţi, plus alte beneficii pe care-o să le culegeţi în timp, nu pe toate deodată.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...
parccuri noi brasov

Două noi parcuri vor fi amenajate în Brașov

Primarul Allen Coliban va prezenta Consiliului Local indicatorii tehnico-economici pentru parcurile de pe strada Lânii și Cetățuie Unul dintre obiectivele Municipalității este acela de a...
sala de operatii

Spitalul Judeţean Brașov efectuează doar operaţii de urgenţă în următoarea săptămână

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov nu se vor mai efectua intervenţii chirurgicale timp de o săptămână, decât în caz de urgenţe,...
elevi scoala

Brașov: Din acest an, elevii din unitățile de învățământ în care...

La ultima procedură de închiriere a unui spațiu pentru relocarea temporară a activității școlare, primăria a primit două oferte, dintre care una a fost...