compass bilboard.jpg

pregatiri-partii-1-768x576_81acb.jpeg

Lucrările de pregătire a pârtiilor și de verificare a echipamentelor și utilajelor de producere a zăpezii artificiale, precum și a celor de transport pe cablu, se apropie de final. În maxim două săptămâni vor fi făcute probele la instalațiile de producere a zăpezii artificiale, și a celor pentru transportul pe cablu.

Cele 6 ratrack-uri, aflate în proprietatea Primăriei Brașov sunt funcționale, iar lucrările de delimitare și marcare a pârtiilor sunt, de asemenea, în curs de finalizare.

,,Mă bucur să vă anunț că suntem pe ultima linie în privința pregătirilor pentru sezonul de schi. Cred că în maximum două săptămâni vom face ultimele probe de presiune și de verificare a instalațiilor de produs zăpadă artificială, astfel încât să putem produce zăpadă imediat ce vor apărea temperaturi negative care să ne permită acest lucru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mașinile de amenajat pârtiile sunt și ele pregătite pentru sezonul care urmează. Deci, vești îmbucurătoare!”, a declarat Dorin Drăgoi, reprezentantul firmei care gestionează întreținerea domeniului schiabil (Comprest SA).

Citește continuarea pe brasovcity.ro