compass bilboard.jpg

ceata-densa-brasov_1fc39.jpg

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe mai multe artere la nivel național din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere în mai multe județe, inclusiv în Brașov.

Avertizarea de ceață densă este valabilă în 23 de județe, respectiv Călărași, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Covasna, Harghita, Sibiu, Mureș, Caraș-Severin, Arad, Bihor, Constanța, Timiș, Hunedoara, Cluj, Bistrița – Năsăud, Bacău, Galați, Vrancea, Vaslui, Alba, Brașov, Olt și Dolj.

De asemenea, în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă și pe autostrăzile A3 Turda – Borș, A10 Sebeș – Turda, A1 București – Pitești, la intrarea în Capitală și A2 București – Constanța.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”, recomandă Centrul Infotrafic.