compass bilboard.jpg

tamas-beat-la-volan-israel-342603_8b04f_5de69.jpg

După ce a fost prins beat la volan, conducând cu 205 kilometri la oră, Gabi Tamaş (35 de ani) a stat o săptămână după gratii, apoi a fost condamnat la arest la domiciliu pentru ca, în final, să-şi piardă permisul pentru următorii 4 ani. Din păcate, ca de obicei, n-a învăţat nimic.

Abia revenit la antrenamentele celor de la Hapoel Haifa, românul s-a mai făcut o dată de râs, de această dată, la o petrecere de Ziua Independenţei, o sărbătoare importantă în Israel.

Potrivit Digi Sport, patronul celor de la Hapoel Haifa, Yoav Katz, a povestit pentru one.co.il cum a primit un apel de la Tamaş după miezul nopţii, acesta spunându-i printre înjurătruri că vrea rezilierea contractului! Ce a povestit Yoav Katz? *În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaş prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul. *Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, îmi spunea <>, acum ţipa şi înjura.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citeste mai mult: adev.ro/pridgi