Acasă Social Coral Impex anunță efectuarea de tratamente fitosanitare în Brașov

Coral Impex anunță efectuarea de tratamente fitosanitare în Brașov

0

SC CORAL IMPEX SRL, IN CALITATE DE PRESTATOR DE SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, IN BAZA CONTRACTULUI DE PRESTARI SERVICII NR. 207/94518/29.06.2023 INCHEIAT CU MUNICIPIUL BRASOV:

In conformitate cu Programul Unitar de Actiune si cu prevederile legislative in vigoare va informeaza urmatoarele:

1) In perioada 16 – 17.04.2024  in intervalul orar 06:00-11:00 va efectua actiunile de:

–  tratamente fitosanitare pentru combatere boli si daunatori la plantatii de trandafiri si buxus in Municipiul Brasov.

Produsele utilizate pentru tratamente fitosanitare la trandafiri si buxus sunt:

  • CORAGEN omologat de catre Ministerul Agriculturii, cu o concentratie a solutiei de lucru de 1,5 ML produs in 10 litri de apă;
  • SCORE 250EC omologat de catre Ministerul Agriculturii, cu o concentratie a solutiei de lucru de 2,5 ML produs in 10 litri de apă;

Substanta utilizata nu este toxica pentru oameni si animale, este biodegradabila aplicata in mediul exterior.

Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri față de aliniamentul stradal să țină ferestrele închise în perioada 16-17.04.2024  in intervalul orar mentionat.

Crescatorii de albine sunt rugati ca in perioada efectuarii tratamentelor fitosanitare sa ia toate masurile pentru protejarea familiiilor de albine, in caz contrar SC CORAL IMPEX si Primaria Municipiului Brasov sunt absolvite de orice responsabilitate.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.                     

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Brasov să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0268/331.299 sau e-mail:coralbrasov@coralimpex.ro

Exit mobile version