compass bilboard.jpg

1290befd-00ef-46e5-b23d-40c5c29b15b1-696x402_e3582.jpg

Ploieșteanul Ciprian Dafinescu a revenit în spațiul online cu un nou experiment social, de data aceasta filmat în Capitală.

Cu ajutorul unui băiețel de 13 ani, Ciprian a realizat unul dintre cele mai bune experimente de până acum: ”Cum reacționează adulții, când un copil le cere un foc?”

Este inutil să reamintim că este interzis să se vândă țigări minorilor sau aceștia să fie lăsați să fumeze. Mai presus de toate, dincolo de aspectele legale, problema este una care ține de sănătate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Statisticile spun că minorii încep să fumeze chiar de la vârste fragede, unii până să împlinească 10 ani. Curiozitatea, teribilismul, dorința de a fi asimilați adulților, toate reprezintă ”motive” pentru care se pac primii pași pe calea acestui viciu, care nu de puține ori duce la deces.

Unii dintre noi, fumători, am dar orice pentru ca explicându-le celor mici, aceștia să înțeleagă ce mare greșeală am făcut în tinerețe, când am început să fumăm. E mai greu să ajungi ”moralist” când, în continuare, fumezi…

Totuși, de la a fuma ca adult și până la iresponsabiliatea de a încuraja un minor să fumeze este cale lungă. Despre iresponsabili, în materialul video realizat de Ciprian Dafinescu: