compass bilboard.jpg

after-696x366_8d99b.jpg

Părinţii care vor să îşi trimită copiii la grădiniță sau la creșă în perioada vacanţei pot depune cereri la unităţile pe care copiii le-au frecventat.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei, normele au fost stabilite de reprezentaţi ai Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Conform acestora, lista cu unităţile care vor fi deschise va fi anunţată la sediile inspectoratelor şcolare, după ce părinţii vor depune cereri pentru înscrierea copiilor, scrie Digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acestuia, unităţile vor asigura materialul necesar individual pentru fiecare activitate recreativă: „Jucăriile care nu pot fi spălate vor fi eliminate din sala de grupă, precum şi celelalte accesorii neesenţiale. Activităţile în aer liber vor reprezenta o proporţie cât mai mare din program. În acelaşi timp, afară, pot fi mai multe grupe, cu respectarea condiţiilor privind evitarea contactului strâns între copii şi a jocurilor care presupun apropierea între copii la mai puţin de 2 metri”

Conform normelor, copiii nu au voie să aducă de acasă jucării sau alte obiecte care nu sunt necesare.

Citește mai multe pe Digi24.ro