compass bilboard.jpg

cursuri-scoala-suspendate-brasov_28b2b.jpeg

Numărul școlilor și grădinițelor care au fost închise parțial în județul Brașov din cauza gripei crește de la o zi la alta. Conform datelor centralizate la Ministerul Educației și Cercetării, joi, în județul Brașov sunt 15 de unități de învățământ închise parțial.

La nivel național 3.839 de elevi sunt afectați din cauza suspendării cursurilor, total sau parțial, pentru unele unități de învățământ.

Conform datelor centralizate de Ministerul Educației și Cercetării, în județul Brașov sunt închise parțial următoarele unități de învățământ: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 34 Brașov, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 35 Brașov,
Grădinița cu Program Prelungit 'Primii Pași' Nr. 10 Brașov, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 Brașov, Școala Gimnazială Hălchiu, Școala Gimnazială Comăna de Jos, Școala Gimnazială Nr. 2 'Diaconu Coresi' Brașov, Școala Gimnazială Nr. 5 Brașov, Școala Gimnazială Nr. 12 Brașov, Școala Gimnazială Nr. 13 Brașov, Școala Gimnazială Nr. 25 Brașov, Școala Gimnazială Nr. 27 'Anatol Ghermanschi' Brașov, Școala Gimnazială Nr. 30 Brașov, Colegiul de Științe 'Grigore Antipa' Brașov și Colegiul Național 'Unirea' Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La nivel național, măsura se aplică în județele Argeș - o unitate de învățământ închisă parțial, Brașov - 15 de unități de învățământ închise parțial, Călărași - o unitate de învățământ închisă parțial, Cluj - 10 unități de învățământ închise parțial, Constanța - cinci unități de învățământ închise parțial, Dâmbovița - două unități de învățământ închise parțial, Ialomița - o unitate de învățământ închisă parțial, Iași - o unitate de învățământ închisă parțial, Ilfov - patru unități de învățământ închise parțial, Maramureș - două unități de învățământ închise parțial, Mureș - o unitate de învățământ închisă integral, Olt - o unitate de învățământ închisă parțial, Sălaj - patru unități de învățământ închise parțial, Sibiu - două unități de învățământ închise parțial, Suceava - șase unități de învățământ închise parțial, Teleorman - o unitate de învățământ închisă parțial, Timiș - o unitate de învățământ închisă parțial, dar și în municipiul București - 49 de unități de învățământ închise parțial.

foto cu caracter ilustrativ