compass bilboard.jpg

autobuzul_safari_zoo_brasov_6_0_2cf49.jpeg

Vizitatorii Grădinii Zoologice din Brașov vor putea face o călătorie virtuală în savana africană. Toți cei care doresc să cunoască flora și fauna din savană o pot face cu ajutorul unui autobuz folosind ochelarii de realitate virtuală. Experienţa este una palpitantă, spun cei care au încercat deja noul sistem. 

Un rinocer care vine în fugă spre maşina de teren sau o girafă curioasă, care se apropie periculos de mult, le ridică rapid copiilor nivelul de adrenalină. Leii sau crocodilii le dau emoţii şi mai mari. 

Pe cât de palpitantă pare experienţa, pe atât este de sigură. În sistemul instalat la Grădina Zoologică din Braşov, copiii trăiesc 13 minute de aventură virtuală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală, vizitatorii sunt trimiși direct în Africa. Maşina de teren, în care pornesc deodată în călătorie zece persoane, a fost cumpărată de Primăria Brașov.

Întreaga investiţie s-a ridicat la aproape 600 de mii de lei, fonduri proprii.

În aventură se porneşte în fiecare zi, când Grădina Zoologică şi Planetariul din Braşov sunt deschise. Experienţa costă 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

sursa foto stiridebrasov.com