compass bilboard.jpg

Screenshot_3_a3b05.jpg

Dacă nu te-ai gândit cum să-ți petreci weekendul îți facem o propunere. Sâmbătă, în Piața Sfântul Ioan din Brașov, în spatele hotelului Aro Palace are loc proiecția primelor două episoade ale documentarului Wild Carpathia.

”Pentru că ne plac serile de sâmbătă petrecute alături de cei dragi, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 19.30, în Piața Sfântul Ioan puteți viziona proiecția primelor doua episoade ale documentarului Wild Carpathia, în regia lui Charley Ottley.

Wild Carpathia a fost difuzat în peste 100 de țări și tradus în 11 limbi străine, astfel că telespectatori din întreaga lume au putut descoperi România într-un film documentar realizat de Travel Channel.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Wild Carpathia combină aspecte din istoria Transilvaniei – începând de la daci şi terminând cu perioada medievală – cu imagini din România zilelor noastre, cu oamenii care locuiesc aici.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Braşov în parteneriat cu Agentia Metropolitana Brasov.” se arată pe pagina de facebook a evenimentului