compass bilboard.jpg

parc-nou_04309.jpg

De mâine, 6 august, încep lucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj, în zona intersecției străzilor Pașcani-Hărmanului-Ciceu.

 

În prima fază vor fi amenajate aleile și amplasate băncile și coșurile de gunoi, după care se vor executa lucrări de extindere a rețelei de iluminat public în interiorul parcului și va fi amenajat un loc de joacă.

,,Am luat decizia de a transforma un teren viran din cartierul Triaj într-un loc de relaxare pentru locuitorii acestui cartier. Este o zonă cu mulți copaci, care se pretează pentru un parc, mai ales că în acest cartier nu există spații în care să te poți plimba cu bebelușul în cărucior sau unde persoanele în vârstă să stea la umbră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Scopul nostru este de a amenaja aici și un loc de joacă, astfel încât oamenii din cartier să vină să se relaxeze, iar copiii să aibă unde să se joace. În rest vor fi doar alei cu bănci, în partea cu copaci, și multă zonă verde.

 

Vom încerca să identificăm astfel de locuri care să se preteze la amenajarea unor zone de plimbare și relaxare și în alte cartiere”, a declarat primarul George Scripcaru.

Suprafața parcului este de aproximativ 10.000 de metri pătrați

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook