compass bilboard.jpg

drumuri_9e98f.jpgSe lucrează de zor la autostrada A3. CNAIR prezintă pe pagina oficială de Facebook imagini cu șantierul autostrăzii București - Brașov, tronsonul Comarnic - Brașov, lot 2, sector Predeal - Cristian, km 162+300 - km 168+600.

 

Construcția primilor kilometri a început în 15 Mai, iar în 20 Mai, șantierul a fost inaugurat oficial de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și de prim-ministrul Viorica Dăncilă.

"….Vrem să avem cât mai multe obiective pe care să le punem în valoare, oamenii nu mai au timp să aştepte, trebuie să avem o abordare constructivă, un ritm alert, iar acolo unde lucrurile nu merg aşa cum ne-am dori, trebuie să aducem alţi oameni care vor să se implice pentru că nu putem să le spunem oamenilor că a început un drum sau o autostradă în 2011 şi în 2019 încă lucrăm la ea. Firmele care sunt serioase să-şi continue lucrul, iar celelalte să plece acasă şi să lase pe alţii care vor să facă ceva. Nu ne fac nouă un favor, este obligaţia lor şi trebuie să respecte termenele pe care le-au antamat când au vorbit de realizarea unui drum expres sau autostrăzi. (...)Sper ca şi în acest contract să respectăm termenele şi mă bucur că sunt constructori români", spunea, atunci, premierul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Cuc a precizat, la acel moment, că proiectul autostrăzii Braşov-Ploieşti va fi realizat în parteneriat public-privat.

 

"Am semnat…contractul pentru finanțarea proiectului de infrastructură Autostrada București – Brașov, tronsonul Comarnic-Brașov, lotul 2, sector Predeal-Cristian si racord", a spus la rândul său Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Valoarea totală a contractului este de 202.235.177,59 lei, potrivit Ministerului Transporturilor.

sursa foto: Facebook Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov

 

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif