compass bilboard.jpg

lacul_noua_00c01.jpgCiucaș reaprinde cheful românilor pentru ieșirile la iarbă verde, în locuri de picnic moderne și curate, complet dotate și utilate pentru momente speciale de relaxare în natură…

 

Este ceea e a oferit brașovenilor și turiștilor, deopotrivă, brandul Ciucaș, care a reamenajat primele două obiective din Brașov - Lacul Noua și Pietrele lui Solomon.

Ciucaș e parte din natura, iar natura e parte din noi!” – sub această temă, Ciucaș a lansat programul național de reamenajare a locurilor preferate de relaxare în natură ale românilor. Startul programului de reamenajare s-a dat în Brașov, orașul de origine al brandului și locul de inspirație pentru Poiana Ciucaș’’, transmit reprezentanții companiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Mă bucur să văd că Ciucaș nu este doar unul dintre brandurile Brașovului, ci este și o parte din comunitatea noastră. Primăria Brașov are un lung parteneriat cu Ciucaș Brașov, iar investiția pe care au realizat-o în reabilitarea celor două locuri de picnic, de la Lacul Noua și de la Pietrele lui Solomon, reprezintă o confirmare că Ciucaș este parte din istoria, dar și din prezentul acestui oraș”, a declarat George Scripcaru, Primarul Municipiului Brașov.

 

Programul de reamenajare inițiat de Ciucaș, un brand cu istorie de 127 de ani, va include în acest an 5 locuri de relaxare în 4 județe din țară, iar după Brașov va continua în: Prahova (Valea Doftanei), Iași (C.A.Rosetti) și Galați (Gârboavele).

sursa foto: Facebook Primăria Municipiului Barșov

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif