compass bilboard.jpg

balet-opera-brasov_88f38.jpg

După ce a oferit bilete gratuite la Teatru, operatorul de transport din Brașov vine cu o nouă ofertă. Cei care achiziționează orice tip de abonament de călătorie, cu o valabilitate de minim 30 de zile, beneficiază de două bilete gratuite la un spectacol de balet.

Totul este posibil în baza unei colaborări între Opera Brașov și Regia Autonomă de Transport. Atenție, însă! Pentru a beneficia de bilet gratuit la spectacol, abonamentul pentru transport trebuie cumpărat vineri, 17 mai, între orele 06.00 – 21.00, de la punctul de vânzare RATBV SA, din terminalul Saturn.

Operatorul de transport a anunțat că va oferi cinci pachete de câte două bilete gratuite la spectacolul de balet „Les Petits Riens”, pe muzică de  Wolfgang Amadeus Mozart.. Evenimentul cultural va avea loc sâmbătă, 18 mai a.c., în Sala Operei Braşov, de la orele 17.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg de 85 de lei sau 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți ori donatorii de sânge”, a anunțat RATBV SA.

Cât privește spectacolul, în distribuție sunt soliștii de balet ai Operei Brașov: Cristina Rotundu, Miruna Moldoveanu, Iulia Coșeriu, Anca Branea, Dorin Mirea, Claudiu Dane, Adrian Scriminț, precum și Ansamblul de Balet: Melania Condoiu, Diana Drăgan, Meda Enăcache, Valentina Mirică, Mihaela Pop, Nicoleta Sasu, Alexandra Scriminț, Adriana Simion, Liliana Țărîncă, Matei Rada.

Coregrafia și regia sunt semnate de Nermina Damian și Edina Papo (Teatrul Național Sarajevo). Prețul unui bilet la spectacol este de 20 de lei.

„Biletele se vând la sediul Operei din strada Bisericii Române nr. 51 (tel. 0268-419380., program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului, în cazul în care rămân bilete disponibile)”, se precizează pe site-ul Operei Brașov.

Foto: Sursă - site Opera Brașov