compass bilboard.jpg

Nicusor-Dan-Luba-696x402_83912.jpg

Creatoarea de modă Dana Budeanu a difuzat ieri o înregistrare în care Nicușor Dan, candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, discută cu Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, pe tema demolării unui imobil din “Orășelul Copiilor” care aparținea unui individ controversat, care “vinde droguri” și care “e acuzat de prostituție” .

De la minutul 13.00 al emisiunii Danei Budeanu, se poate auzi cum Nicușor Dan afirmă că Mitrache este “dispus la dialog” și că are “disponibilitatea de a-și retrage plângerile”

Nicușor Dan susține, după publicarea înregistrării, că “mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare cu care ne-au obișnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor și a administrației corupte, condusă de Gabriela Firea”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ascultați înregistrarea discuției de la minutul 13:00

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro: Nicușor Dan, acuzat de legături cu interlopii, după apariția unei înregistrări. Firea: “Câți bani ați luat de la Mitrache, zis Câine?”. Reacția candidatului dreptei la Primăria Capitalei