compass bilboard.jpg

romascanu-696x464_0ee67.jpg

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu,  fost suspendat din funcție de către președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Romașcanu a fost surprins de microfoanele instalate de ziariști în sediul PSD pentru o conferință de presă în timp ce folosea un limbaj suburban la adresa reporterilor.

Supărat că ziariștii au părăsit conferința de presă pe care o susținea, Romașcanu a spus că “e sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce înregistrarea a devenit publică, Romașcanu,  fost suspendat din funcție de către președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Romașcanu a postat un mesaj pe Facebook prin care și-a cerut scuze pentru limbajul folosit.

„Azi, înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare.

Repet, daca a existat o ieşire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiştii acestei perioade.  Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur şi pe această cale pe jurnalişti de tot respectul meu. PS înţeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spaţiu privat, îşi aleg cu mare grijă cuvintele…”