compass bilboard.jpg

66316739_3446149052077185_5399540667288387584_o-696x599_ffe2c.jpg

Deși face mai mereu scandal pe tema măsurilor adoptate de guvern în criza Covid, cel mai mare partid de opoziție (PSD) ajunge mai mereu să fie de acord cu ceea ce se propune.

Motivul pentru care partidele votează la fel? Teama în fața electoratului, în cazul în care situația scapă de sub control.

Marcel Ciolacu a avut, joi dimineaţă, o întâlnire la Parlament cu mai mulţi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cu ajutorul specialiştilor şi al societăţii civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în faţa pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineaţă, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat şi mai mulţi colegi jurişti pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina şi izolarea.

Guvernul PNL elaborează şi ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgenţă. Ieri, i-am chemat la dezbatere pe experţii societăţii civile, care ne-au ajutat să eliminăm aberaţiile liberale ce atentau la drepturile şi libertăţile românilor. Azi, după discuţia foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanţia că putem da votul final pe o lege coerentă şi eficientă!”, a publicat Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Guvernul a adoptat, luni, proiectul de lege privind carantina după ce Curtea Constituţională a decis că instiuirea obligatorie a carantinei e neconstituţională, deoarece încalcă drepturile şi libertăţile omului. Votul în Cameră va fi dat astăzi.