compass bilboard.jpg

profimedia-0415289723_23526.jpg

Europarlamentarul Pro România, Corina Creţu, a declarat, conform Mediafax, că a plecat din PSD pentru că îi era ruşine să mai spună la Bruxelles că face parte din acest partid, dar nu i-a fost uşor să renunţe la salariul de 18.000 de euro pe lună.

Europarlamentarul Corina Creţu a lansat un atac dur la adresa PSD, de la tribuna Convenţiei Pro România. Corina Creţu nu a fost impresionată de complimentul liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a punctat că nu îi este teamă să spună ce comisar european bun a fost.

„Credeți că mi-a fost ușor să plec din PSD după 29 de ani și de la un salariu de 18.000 de euro pe lună? Nu, nu mi-a fost ușor. Dar am plecat pentru că mi-era rușine să mai spun că sunt în PSD. Cum să le mai explic oamenilor de acolo că țara mea nu accesează 70% din banii pe care îi poate primi? Iar pe mine nu m-a pus comisar european PSD, ci premierul Victor Ponta”, a declarat Corina Crețu, duminică, la Convenția PRO România, transmite Mediafax

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa foto si text Mediafax.ro.

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor