compass bilboard.jpg

badalau_74b9a.jpg

PSD Brașov a transmis, sâmbătă, pe Facebook, o cere pentru excluderea lui Niculae Bădălău din partid, din cauza declarațiilor legate de românii care muncesc și trăiesc în diaspora.

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declarațiile făcute de Nicolae Bădălău și nu susținem un astfel de limbaj la adresa cetățenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toți cetățenii români din Diaspora sunt oameni onești, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor. Ei trebuie să fie ajutați și motivați să se întoarcă în țară, însă prin măsuri concrete, nu prin declarații defăimătoare”, a transmis PSD Brașov pe Facebook.

Niculae Bădălău, fostul ministru al Economiei, a jignit din nou diaspora, într-o declarație publică legată de solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu este prima dată când Bădălău jignește românii din diaspora, în august 2018, acesta a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat „Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai, lai, lai că noi ne pi**m pe ea”, a spus lăutarul la microfon.

Sursa Facebook, Libertatea.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor