compass bilboard.jpg

Screenshot_8_efb0c.png

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat într-o conferință de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff că scopul PSD este să câștige toate alegerile de „anul trecut”. 

O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă face furori pe internet. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, strângând multe comentarii ironice la adresa președintelui PSD.

„Să nu uităm că am luat partidul de la 22%, a scăzut apoi la 17%, după alegeri, în momentul în care voi duce acest partid la un nivel care să reflecte puterea acestuit partid, sunt convinsă că nu vor fi voci care să vrea să schimbe un președinte, care să înlocuiască o persoană cu alta pentru că nu asta este scopul Partidului Social Democrat”, a spus Viorica Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Președintele PSD a trasat și obiectivele partidului pentru perioada următoare, chiar dacă a vorbit despre următoarele alegeri... la trecut.

„Scopul Partidului Social Democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”, a spus Dăncilă.

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor