compass bilboard.jpg

62065131_6705c.jpg

Dacă până mai ieri erau în tandrețuri de alianță parlamentară, astăzi liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că vrea să-și înlăture „prin orice mijloace” competitorii din cursa prezidențială, pentru a ajunge în turul doi al alegerilor.

Într-o postare pe Facebook, Tăriceanu a comentat decizia BEC conform căreia Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi de Pro România, nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare la alegerile prezidenţiale din noiembrie, scrie Agerpres.

„Ieri Biroul Electoral Central, în dispreţ faţă de lege şi de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi de Pro România, nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare. Iar fără reprezentanţi, orice candidat important este lăsat fără minima protecţie în faţa tentaţiei aranjamentelor de culise. Vorbim permanent de competiţie onestă, de dreptul neîngrădit la vot, dar facem tot posibilul să „aranjăm” o procedură cât mai netransparentă şi mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe „ai noştri” în detrimentul „altora”″, a arătat Tăriceanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liderul ALDE le transmite Vioricăi Dăncilă şi „celorlalţi complici la această mârşăvie electorală” că cine sapă groapa altuia cade singur în ea.

Sursa: Stirileprotv.ro