compass bilboard.jpg

borza_20052.jpg

Remus Borza a fost demis de Viorica Dăncilă, luni, după numai o săptămână.

 

El a fost numit în funcția  de consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă și fiscalitate, în 30 mai, după ce plecarea lui Darius Vâlcov.

Decizia vine după ce deputatul Borza, ales pe listele ALDE Braşov, a declarat, sâmbătă, că urmează un val de concedieri în rândul bugetarilor și susținea că Guvernul are mult prea multe ministere si ca ar trebui sa renunțe la câteva dintre ele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

„Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura țară din lume care plătește mult mai bine salariații din sectorul public decât pe cei din sectorul privat. Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administrația. Și la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. Mai răruț e mai drăguț. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în Romania”, a declarat Remus Borza, citat de ziare.com.

 

Borza fost ales pe listele ALDE Brașov, dar a fost exclus în 2017 din partidul condus de Tăriceanu, după ce a votat împotriva moțiunii de cenzură a PSD, prin care a fost demis Guvernul Grindeanu.

În februarie 2015, Înalta Curte l-a condamnat definitiv pe Remus Borza la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Despre autor
Liviu Ardelean
Mai multe despre autor și articolele sale

 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif