compass bilboard.jpg

cort-evenimente-sectii-vot_0929d.jpg

Brașovenii vor avea la dispoziție patru secții de votare noi, la alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai. A fost nevoie de aceste secții, pentru că, în ultimii ani, tot mai multe familii și-au cumpărat apartamente și s-au mutat în zonele rezidențiale nou construite. Două secții de vot vor funcționa, însă, într-un cort de evenimente.

 

Două dintre secțiile de vot, 151 și 152, vor fi amplasate într-un cort de evenimente, pe strada Egretei, numerele 6 - 12, în cartierul Avantgarden.

Până acum, locuitorii cartierului erau nevoiți să meargă până la secțiile amenajate la Școala Gimnazială nr. 14, pe strada Agricultorilor nr. 2.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

La Secția 151 votează cei care locuiesc pe strada Egretei, iar la Secția 152 cei care stau pe Albatrosului, Graurului, Lotusului, Pelicanului, Pescărușului și Salciei.

 

Secții noi, la Școala 30 și la Școala "Kronstadt"

Două secții noi au fost înființate și în cartierul Tractorul. Secția numărul 154 va fi amenajată la Școala Gimnazială nr. 30, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 4. Aici votează cetățenii cu domiciliul pe străzile Bronzului, George Moroianu, Ioan V. Socec, Manole Diamandi și Tiberiu Eremia.

Secția de votare numărul 170 va fi amenajată la Școala Profesională Germană "Kronstadt", pe strada 13 Decembrie, nr. 131. Aici sunt așteptați cetățenii cu domiciliul pe strada 13 Decembrie, la numerele impare 127-251 și cei cu domiciliul pe strada 13 Decembrie, numerele pare 92-250.

 

Eu unde votez?

Înființarea noilor secții de votare a fost aprobată de Autoritatea Electorală Permanentă. Potrivit legii, maxim două mii de alegători pot fi arondați unei secții de vot.

"Municipalitatea a propus Autorității Electorale Permanente înființarea a patru noi secții de votare, având în vedere prevederile legale cu privire la numărul maxim de alegători arondați unei secții de votare, dar și dorința de a asigura un acces cât mai facil brașovenilor care vor să își exprime opțiunea la alegerile europarlamentare și la referendum", spune Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov.

 

Brașovenii care nu știu la ce secție votează, pe 26 mai, pot afla răspunsul folosind o aplicație specială, de pe site-ul web al Primăriei Brașov, www.brasovcity.ro. 

Sursă foto. Google Maps

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


 

KHS-2019-Banner-300x600_e2174.gif