cascada-bigar-768x518_717f2.jpg

Anunțul cu privire la incidentul nefericit a fost făcut, luni seară, de Romsilva, pe pagina de Facebook. „Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate”, a precizat Romsilva.

Cascada Bigăr, din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, din județul Caraș – Severin, a devenit renumită în 2013, când o fotografie cu aceasta a ajuns la „The World Geography”, un web-site care se ocupă de subiecte legate de geografie, natură și destinații turistice.

În multele topuri realizate de „The World Geography”, Cascada Bigăr a fost desemnată cea mai frumoasă din lume și imediat imaginile au făcut ca locul să devină celebru.

Luni seară, Romsilva a anunțat pe Facebook un lucru trist. Cascada s-a prăbușit din motive naturale.

„Avem, din păcate, și o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, s-a prăbușit astăzi din cauze naturale. Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini” a anunțat Romsilva.

Sursă video: Romsilva – Vezi AICI


compass bilboard.jpg