incendiu-arad-om-de-afaceri-crimatex_dbc5c.jpg

Ioan Crișan, un om de afaceri din Arad, a murit în această dimineață, după ce mașina sa a explodat când încerca să iasă dintr-o parcare.

Omul de afaceri (66 de ani) venise să își bea cafeaua pe o terasă din oraș. A plecat apoi la mașină, însă în timp ce ieșea din parcare mașina a explodat, Ioan Crișan neavând nicio șansă de supraviețuire.

Martorii spun că mașina ar fi explodat la ieșirea din parcare, iar suflul deflagrației a fost atât de puternic încât a spart mai multe geamuri ale blocului din apropiere. De menționat că o asemenea explozie ar fi putut face mai multe victime într-o zonă populată dens, însă ora matinală de sâmbătă (7am) este motivul pentru care nu erau mulți oameni pe stradă.

Din primele date s-au găsit deja urme de substanțe explozibile, însă, conform purtătorului de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, nu sunt date despre un atentat terorist, după tipologia cazurilor din această categorie. Acest aspect nu exclude însă un alt timp de atentat, pus la cale din alte motive, pe care ancheta polițiștilor, sprijiniți acum de SRI urmează să îl elucideze. Există deja un cerc de suspecți.

Omul de afaceri fusese socrul deputatului PNL Sergiu Bîlcea. Acesta din urmă, fost soț al fiicei victimei, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, exprimându-și regretul pentru teribila situație, chiar dacă nu se afla în cele mai bune relații cu fostul său socru.

Explozia a fost surprinsă de camerele de supraveghere. (sursa A3)


compass bilboard.jpg