crima-867x420_5f382.jpg

Un bărbat și-a ucis fosta soție și fiul vitreg de 15 ani în curtea bisericii din Mihăilești, județul Argeș. În luna ianuarie, criminalul și fosta soție au fost invitați la Acces Direct, iar bărbatul a amenințat public că o va ucide. Momentul în care acesta a făcut anunțul la TV poate fi urmărit la finalul textului.

Duminică, sătenii din comuna Mihăilești, județul Argeș, au fost șocați de o tragedie petrecută chiar în curtea bisericii. Un adolescent de 15 ani și mama sa au fost găsiți fără suflare, iar în apropiere un bărbat agoniza după ce a încercat să se sinucidă.

Polițiștii au descoperit că acesta este și principalul suspect al dublei crime comise din gelozie. Bărbatul nu suporta ideea de a se despărți definitiv de fosta sa soție, așa că i-a luat viața. Și fiul femeii a fost ucis de bărbatul care își anunțase public intenția în cadrul unei ediții a emisiunii Acces Direct de la Antena 1 din luna ianuarie a acestui an.

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective, a declarat că într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul pentru adevarul.ro.

VIDEO Momentul în care bărbatul amenință cu uciderea celor doi la Acces Direct:


compass bilboard.jpg