restrictii_3f03f.jpg

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți, că de la 1 iunie vor exista măsuri de relaxare pentru românii din toate zonele, fără însă a preciza detalii pe această temă. Primul ministru a lăsat să se înțeleagă că totul depinde de atingerea țintei de vaccinare.

Premierul României a anunțat, marți, la finalul unei vizite la Satu Mare, că actuala campanie de vaccinare este un succes, precizând că „suntem mai aproape pentru a revenit la normalitate”, punând accent pe campania de vaccinare.

„Avem dozele necesare și nu avem nicio scuză, în acest moment, să nu atingem ținta pe care ne-am propus-o la 1 iunie pentru a face un pas important în relaxare sau în a reveni la normalitate. Pandemia va trece, contează acum să pregătim resursele pentru ceea ce urmează”, a anunțat premierul”, a susținut Florin Cîțu, premierul României.

Premierul a susținut că, în acest moment, sunt analizate „mai multe scenarii”, precizând că ceea ce este important de înțeles este că „de la 1 iunie, vor exista relaxări pentru toți românii”.


compass bilboard.jpg