646x404-32-768x480_668f2.jpg

Bărbatul din Alba care a ucis un tânăr de 23 de ani şi a rănit-o grav pe iubita acestuia de 21 de ani a fost prins de doi poliţişti din Sebeş care au plecat în căutarea acestuia pe motociclete enduro.

Detalii despre modul în care a fost prins criminalul Alexandru Paştiu au fost făcute publice pe pagina de Facebook ”Poliţişti-Uniţi suntem puternici”.

„Creţu Ionuţ Dragoş din cadrul – Secţiei 7 Politie Rurală Sebeş şi Pop Horea Cosmin din cadrul Poliţiei Sebeş – Biroul Rutier, în cursul zilei de azi, 19.04.2021, au reuşit prinderea autorului infracţiunii de omor săvârşit în noaptea de 18/19.04.2021 în localitatea Răhău, jud. Alba, după ce acesta a fugit de la locul faptei şi s-a ascuns în pădure.

Precizez că cei doi colegi au plecat în căutarea autorului cu 2 motociclete de teren, iar după mai multe ore de căutări au reuşit să identifice şi să reţină autorul care avea asupra sa un cuţit, fiind extrem de violent, într-o pădure din apropierea mun. Sebeş”, este mesajul postat în grupul menţionat.

Unul dintre cei doi poliţişti precizează că au fost ajutaţi de trei voluntari, care au avut un rol important în prinderea suspectului. ”Trebuie menţionat ca a fost o acţiune comuna şi am fost ajutaţi de 3 voluntari . Fără aportul lor e posibil sa nu îl fi găsit. Mulţumesc băieţilor pe aceasta cale”, a scris Ionuţ Creţu

Citește articolul integral pe adevarul.ro


compass bilboard.jpg