martor-crima-politisti-pitesti-768x424_4fff5.png

Martorul care a filmat scenele de vineri, 16 aprilie, din Autogara Sud Piteşti, în urma cărora un bărbat de 63 de ani a murit după ce a fost pus la pământ de trei polițiști, a povestit cu lux de amănunte tot ce a văzut pentru publicația online locală ePitești.ro.

Potrivit martorului, polițiștii l-au bruscat pe bărbat și l-au trântit cu fața de asfalt fără ca acesta să se fi manifestat „violent”.

„Când am ajuns în mulțime, el deja era pe alee, ieșise din terasă. Polițiștii au vrut să-l îndepărteze și mai mult de atât din locul unde era, să stea undeva pe scaun. Domnul nu a vrut, dar nicidecum nu a fost violent, nu a avut niciun act de violență asupra nimănui, a fost inofensiv”, a precizat martorul.

Acesta a continuat: „Când am ajuns acolo, am scos telefonul să filmez. La un moment dat, mi-am dat seama că o să se întâmple ceva, deoarece polițistul tot încerca să-l bruscheze să se ducă mai încolo. Dânsul a refuzat, avea bagajele jos, lângă el”.

Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Martor la decesul bărbatului din Pitești agresat de polițiști: „Toți trei presau pe el. După 20 de secunde și-a dat ultima suflare”


compass bilboard.jpg