PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWQ1NTJmOTIxOWQ0MWM1Y2M5NGQ2YTg4YjMzOWMzZjQ0.thumb__9abc4.jpg

Bărbatul din Pitești care a murit în timpul unei intervenții a polițiștilor a murit violent, prin asfixiere mecanică, arată concluziile raportului medico-legal. Este înlăturată astfel prima ipoteză că bărbatul ar fi făcut stop cardio-respirator, potrivit digi24.ro.

Primele informații erau că bărbatul a murit după ce a fost trântit de polițiști la pământ și imobilizat pentru că, aflat în stare de ebrietate, ar fi refuzat să părăsească terasa unde se afla. Primele concluzii indicau că a intrat în stop cardio respirator de cum a fost pus la pământ și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Legiștii au răsturnat însă aceste ipoteze.

Ei au prezentat duminică concluziile autopsiei care a fost efectuată duminică: „Moartea a fost violentă, survenită unui politraumatism, cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică. Ca mecanism ce a cauzat asfixia a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui. Nu a fost infarct. Politraumatismele s-au produs prin cădere și lovire de un plan dur, dar lovitura la cap nu putea să îl omoare”.

Probele toxicologice au stabilit că avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

Citește articolul integral pe digi24.ro


compass bilboard.jpg