c2g9N2I4ZjBmMjMzZGQ4NTA0YTJhOTYyZDUwM2YwYTA4NDg.thumb_-768x461-1_71c74.jpg

Sergiul, bărbatul tânărul din Iași care în starea de urgență din cauza primului val de covid s-a dus călare la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou-născut pentru că nu avea bani, a explicat de ce și-a vândut casa cumpărată de Moroșanu din donații.

Sergiu Ciobotariu a acordat un interviu publicației locale Bună Ziua Iași în care a recunoscut ”afacerea” imobiliară.

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu pentru bzi.ro.

Întrebat dacă i-a spus lui Cătălin Moroșanu de ce a vândut casa cumpărată din donațiile strânse de luptătorul K 1, Sergiu a declarat: ”Cu Cătălin am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”.

Sergiu a recunoscut că și-a vândut și mașina pentru a nu mai fi tentat să urce la volan fără permis, după ce s-a ales cu dosar penal pentru această infracțiune.


compass bilboard.jpg