Florin-Catu-1-768x257_44771.jpg

Transferul pacienților de la Spitalul Foișor s-a lăsat cu un adevărat scandal. Premierul Florin Cîțu i-a sugerat ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, să-și dea demisia de onoare. „Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.”, a susținut premierul Florin Cîțu.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toți miniștrii: transparență, coerenţă, profesionalism. Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanțelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.”, a scris premierul Florin Cîțu pe pagina de Facebook, după ce, inițial, a susținut o conferință de presă în care s-a arătat supărat pe modul în care s-a realizat transferul pacienților.

La rândul său, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut, duminică, o declarație de presă în care a lăsat să se înțeleagă că transferul pacienților de la Spitalul Foișor a avut o justificare, în condițiile în care nu sunt locuri pentru pacienții cu Covid-19, catalogând că în aceste zile este „prea mult zgomot politic”.

„Am vorbit cu toți pacienții externați care sunt acum acasă”, a susținut ministrul Sănătății, care a susținut că i-a sunat pe aceștia personal.

Citește și: Situație incredibilă la Spitalul Foișor din București, vineri seară: 70 de pacienți externați, unitatea medicală devine suport COVID. Reacția lui Raed Arafat-VIDEO

VIDEO – Premierul Florin Cîțu


compass bilboard.jpg