interlop-din-targoviste-retinut-pentru-instigare-la-violenta-va-rasturnam-grav-facem-ravagii-totale-701186-768x643_633c3.jpg

Dragoş Turcu, un interlop din Târgovişte, a fost reţinut de poliţişti pentru ameninţare şi instigare la violenţă, după ce a postat mai multe mesaje pe Facebook înainte de protestul anti-restricţii prin care îi ameninţa pe poliţişti şi jandarmi cu violenţe, potrivit antena3.ro.

Înainte de protestul anti-restricţii din Târgovişte, un interlop din oraş a postat mai multe mesaje pe Facebook prin care ameninţa forţele de ordine cu violenţe.

De asemenea, acesta a postat inclusiv o poză în care apare cu o mască pe faţă şi cu o armă în mâini, însoţită de mesajul: „Pregătiri masive”.

Seara trecută, polițiștii Târgovişte l-au reținut pe Dragoș Turcu, după ce aceasta a postat pe rețelele de socializare mesaje de amenințare la adresa organelor legii și a instigat la violențe.

Într-un video publicat pe pagina sa, Turcu se adresează unui echipaj de poliție: „Diseară vă luam, bă! Un echipaj mă, ai adus pentru noi? Ai luat-o razna? Îl urcăm pe masa de tenis”.

Citește articolul integral pe antena3.ro


compass bilboard.jpg