casa-rasturnata-768x480_49f9b.jpg

„Casa răsturnată“ din comuna Bumbeşti Piţic, singurul obiectiv turistic de acest fel din România, şi-a deschis porţile de câteva săptămâni. Ideea îi aparţine unui tânăr din localitate, care a văzut o casă de acest fel într-o vizită pe care a făcut-o în Turcia.

Casa răsturnată“, unde totul este cu josul în sus, are din ce în ce mai mai mulţi vizitatori. Într-un singur weekend au venit chiar şi 100 de turişti. „Este singura de acest fel din România. Dacă exista, nu o mai făceam eu“, ne spune Alexandru Ducu, care a „furat“ ideea din Turcia şi a pus-o în aplicare în judeţul Gorj.

La „Casa răsturnată“ vin din ce în ce mai mulţi vizitatori. „Turiştii  vin mai mult în weekend. Au venit chiar şi 100 de turişti într-un singur weekend. 90% dintre ei rămân uimiţi. Cei mai mulţi fac fotografii şi le pun pe reţelele de socializare şi, astfel, căsuţa este promovată. Efectul vizual este foarte puternic. Ei fac pozele normal şi apoi o întorc. Aşa arată că se află într-o casă normală, dar ei stau invers. Au venit vizitatori din toată ţara, chiar şi din Iaşi. De la Cluj Napoca au venit mulţi turişti“, a mai mărturisit Alexandru Ducu.

Taxa de vizitare este de 15 lei, iar copiii cu vârste între 3 şi 10 ani plătesc doar zece lei.

Citeste mai mult: adev.ro/qqrbw6


compass bilboard.jpg