cirsti-spaidar-galati_1_fbc6a.png

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), a scos la vânzare un Lamborghini Aventador, împreună cu alte autoturisme de lux, toate confiscate acum o lună, la Galați, când DIICOT a destructurat o rețea de proxeneți, temutul clan Spaidăr, scrie Observator News.

Mașina e a doua de acest fel pe care interlopul a avut-o, după ce în urmă cu doi ani și-a achiziționat același model, dar de altă culoare. Dacă cel scos acum de vânzare de autorități e alb, cel pe care Cristi Spaidăr l-a scos la vânzare în 2019 era gri-vernil. Modelul costase 300.000 de euro fără taxe și interlopul spunea că „e ediție limitată, aștept oferte”.

Valoarea tuturor bunurilor confiscate în februarie de la clanul Spaidăr, șase mașini, cinci de lux, și peste 10.000 de litri de motorină, se ridică, potrivit comunicatului ANABI, la 2,5 milioane de euro. Aproape jumătate de milion de euro valorează numai mașina Lamborghini Aventador.

Citeşte întreaga ştire: Lamborghini-ul pe care-l vinde ANABI e al interlopului Cristi Spaidăr, din Galați. Mașini de 2,5 milioane de euro, confiscate de la clanul de proxeneți


compass bilboard.jpg