Supermarket-840x500-1-768x457_9e2fa.jpg

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost snopit în bătaie într-un supermarket din Tulcea, după ce a atenţionat agresorul că nu poartă mască de protecţie. Acesta este acum căutat de poliţişti, potrivit romaniatv.net.

Scandal într-un supermarket din Tulcea. Victima în vârstă de 35 de ani a sunat la 112 după ce a fost snopit în bătaie de un bărbat căruia i-a atras atenţia că nu poartă mască de protecţie.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, într-un supermarket din Tulcea. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a sunat la 112 şi a reclamat că a fost bătut de cu pumnii şi picioarele de o persoană căreia i-a atras atenţia că nu poartă mască. Agresorul ar fi chiar vecinul proprietarului apartamentului pe care îl renova victima.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani povesteşte că la ieşirea din magazin a fost lovit cu pumnii şi picioarele în faţă. El a declarat că a fost bătut de bărbatul căruia i-a făcut observaţii cu privire la mască şi de vecinul său, care este chiar persoana căreia îi renova apartamentul.

Bărbatul căruia i s-a atras atenţia în magazin cu privire la obligaţia de a purta masca de protecţie nu a fost găsit la faţa locului, însă jandarmii au mers la apartamentul indicat, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la faţa locului, şi victima.

Bărbatul reclamat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.


compass bilboard.jpg