politist-fara-masca-786x420_f4261.png

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a declanșat o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video care surprinde dialogul dintre un agent din cadrul Poliției Murgeni și un cetățean. Acesta din urmă îl întreabă dacă a luat măsuri față de polițiștii care au blocat trotuarul din fața instituției, parcându-și mașinile personale și de serviciu, potrivit libertatea.ro.

Cetățeanul în cauză menționează în filmarea realizată pe 16 martie că, în urmă cu două săptămâni, a fost sancționat de polițistul în cauză tocmai pentru o parcare neregulamentară.

Observând mașinile polițiștilor parcate pe trotuarul din fața sediului Poliției orașului Murgeni, bărbatul îl întreabă pe agentul Marius Stan dacă a aplicat sancțiuni conducătorilor auto care au parcat neregulamentar.

Polițistul, care nu poartă mască de protecție, îi răspunde cetățeanului că nu este treaba lui dacă a sancționat sau nu pe alții, invocând că este în slujba statului, nu a acestuia.

Citeşte întreaga ştire: Reacția unui polițist întrebat dacă și-a amendat colegii că au parcat pe trotuar: „Băi, nu-i treaba ta”


compass bilboard.jpg